Visie

graphic element

Onze visie is 'verandering is mogelijk'. Wil je echt veranderen en je leven in een door jou gewenste richting sturen? Wil je iets in je emoties, gedrag of 'overtuigingen' veranderen? Met de juiste motivatie, inzet en doel is dit mogelijk.

 

Hoe werken we? We werken doelgericht en directief. De eerste vraag in NLP coaching is (bijna) altijd: Wat is je doel? Welke dingen wil jij nu of in de toekomst bereiken? En misschien zelfs een stap verder 'je verlangen'? Directief wil niets anders zeggen dan (mee) sturen. Een zetje of grotere stappen in de juiste richting. De vraag rondom je doel aangevuld met de hulpbronnen 'wat is nodig?'.

De methodiek NLP is de basis van waaruit wij werken. NLP gaat over doelen stellen, persoonlijke ontwikkeling en je communicatie. In NLP praten we over de logische niveaus (hier komt binnenkort een artikel over op de website). Verandering is mogelijk op verschillende niveaus (lagen), wij werken voornamelijk met kernverandering. 

 

Wat zijn je belangrijke (en sturende) waarden? Wat zijn je belemmerende en verruimende overtuigingen? Zelfs tot op het niveau van identiteit. Wie ben je? Wat is je zelfbeeld en concepten als zelfvertrouwen en eigenwaarde komen aan bod. De mooie uitspraak 'je kunt altijd een betere versie van jezelf worden'.

De kern (missie)

De kern in onze NLP training en coaching is het verbinden van hart, hoofd en handen. Het verbinden van technieken, modellen en structuren. Het verbinden van ideeën, methodieken en mensen. De verbinding is de kern en wordt ook wel een integratieve visie genoemd. De beste en meest vernieuwende modellen samen te voegen en het beste uit elk te halen.

We werken duidelijk op identiteitsniveau en ons motto is 'je bent altijd meer dan dat je denkt dat je bent'. 

Laten we contact opnemen.

graphic element

Bedankt voor het indienen!