Hi! Ik ben Remko

graphic element
RemkoSterkenFB.jpg

Wie is Remko Sterken​?

Stel je jezelf eens voor dat je elke ochtend wakker wordt met het gevoel dat je de wereld aan kunt en kunt bereiken wat je zou willen bereiken. Het leven van je passie, je dromen en je verlangens. Hoe goed voelt dat? Ben je nu gelukkig met je leven, je werk, je relatie of je persoonlijke ontwikkeling? Dit is één van de mooiste vragen die ik vaak aan cliënten en cursisten stel. Hoeveel plezier kan jij aan?

Onze training & coaching gaat voorbij het cognitieve. Het leert denken in termen van mogelijkheden en oplossingsrichtingen. Natuurlijk zijn er soms dingen die je tegenhouden  en (gelukkig))( mogelijkheden of uitdagingen. De centrale vraag is: "Wat wil jij bereiken ? (in welke context dan ook) 

Het leven is soms een uitdaging. De training of coaching van een ervaren trainer kan je daarbij helpen. De begeleiding is doelgericht en bied je alle tools en gereedschappen om (nog) meer plezier uit het leven te halen. 

De cursussen voor het bedrijfsleven  geven je alle tools om 'rijker' in het leven te staan. Voorbij problemen richting oplossingen. De centrale vraag; wat heb jij nodig om 'succesvol' te zijn? 

Wie is Remko Sterken?

Remko Sterken is een zeer ervaren trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij is opgeleid in NLP door Bouke de Boer (NTINLP), Wibe Veenbaas (Phoenixopleidingen) en Willy van Vuuren (Tarazat, Diaspoor), en ook door de grondleggers van NLP Richard Bandler en John Grinder.  

Hij geeft trainingen in het bedrijfsleven (managment en/of andere medewerkers), zoals persoonlijke effectiviteit, systemisch leiderschap en oplossingsgericht werken. Daarnaast geeft hij gecertificeerde NLP Practitioner (en eenmaal per jaar de NLP Master Practitioner opleidingen). Zijn motivatie? Het werken met mensen, het stellen van de vraag 'hoe komt het dat vraag'? Remko Sterken wil je graag liefdevol een spiegel voorhouden. 

Hij is oprichter en eigenaar geweest van ADHD centrum Nederland en start in het voorjaar met de ADHD Academy. De plek voor kortdurende, effectieve en oplossingsgerichte ADHD begeleiding, training en coaching. 

 

Een persoonlijk citaat van Remko is: "Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg". Iedereen en met elke achtergrond en welk doel je hebt, je bent welkom! 

Laten we contact opnemen.

graphic element

Bedankt voor het indienen!